a századik! – egy kis pezsgő is elég lett volna…

sörélvezet-13

Igennnn! Ez a 100. bejegyzés, alias poszt az oldalon! Ezt is megértük és megéljük! DURR! Ez a pezsgőm kupakja volt, majdnem leverte a lámpát a konyhámban! Hát hihetetlen! Úgy örülök neki! Kitartottam, mint egy gyerek, akinek hozzáragadt télen a nyelve a jeges korláthoz! Vagy mint egy maratoni távfutó! Vagy mint egy csaj, aki blogot kezd írni, hogy ráncba szedje azt a rendetlen agyát!

Tavaly áprilisban indult, hú, annyi minden kavarog most újra, és köszönetet is kell mondanom mindenkinek, aki olvas, visszajelez, kommentel, megoszt és megjelentet! És a gyerekeimnek, akik büszkék  rám! És a sok bátorítónak! És a sok barátnak, akik témát adnak, a két szülinaposnak, akik posztot kaptak a ajándékba! És a múzsáknak! És a portobellói és a funtinelli barátnőknek! És a Dunaújváros Online Főszerk. Úrnak, aki kedden és csütörtökön kitolja plusz az éterbe egy-két szóval megtoldva! Akik segítettek az elindulásnál a stilisztikában és a technikában, a honlappal! Aki hozzászól az oldalon, vagy a facebook-on, vagy aki szóban lájkol! Virtuális kocc Nektek!

csónakAz igazsághoz hozzátartozik, hogy csak kilencvenkilencet írtam én! Ha emlékeztek, volt egy nagy sörös bejegyzés, egy csipkés sörhimnusz, hogy igenis egy nő is rajonghat a sörért, katt ide és visszaolvasható, és akkor erre jött egy válasz fröccs-poszt, amelyet a fent említett Főszerk. írt! Ez a sörös egyébként az egyik kedvencem! Azt hiszem, ez lett a legnépszerűbb, és bevonzotta a korosztályomat. Nézem én a statisztikákat, de mint ahogy nem állok mérlegre, hogy épp hány kiló vagyok, vagy soha nem tudom, hány óra van, néha azt sem, hogy milyen évet írunk, nem jelentenek nekem semmit. Örülök persze, ha növekszik és emelkedik a görbe, de nekem a legnagyobb öröm, ha az én édes barátném mindig lájkol, vagy a drága kollégák, akikkel szinte a legtöbb időt töltöm napközben, vagy a sörös ismerős – már nem annyira – ismeretlenek, akikkel csak üzenetet váltottunk, vagy aki várja az új írást és előzetes gondolatokat kap belőle … és az az érzésem, Ti Drágák, hogy ha három ikszet raknék ki egy nap, akkor is tudnátok, miről szól a Csipke és fazék …hm… életérzés? Életszemlélet? Bármi! És lájkolnátok!

Várjunk! Egyet tudok! 191 hozzászólás futott be az oldalon. Meg azért nagyjából csokrokba is tudom szedni az írásokat: először is a retromesék, ezt már rég írtam, pedig napestig tudnám folytatni, de kellene hozzá egy folyamatosság. Gergőke és Kiskatica valós élményeken alapuló története, de hát egy én-blog mégse legyen regény! Aztán ott vannak a nőcis-lelkizős írások, ezekből a számomra fontosak a várakozás a várakozásra, a mélységben járok … talán, a gyerekeimről szólók, például a végre hazajöttek, ezt a lányom is olvasta! Aztán egy-két közéleti téma, ebből a régi Tv Maciról szóló nagy karriert futott be, több helyen megjelent, és amikor meglátom a tv-ben, hogy lecserélték azt a béna új metroszexuális macit, akkor egy kicsit a saját sikeremnek érzem. Meg vannak a klasszikus én-blog bejegyzések, amikor eléggé megosztom magam.  Meg van azért az egyéb kategória is…

csipkeMost akkor sorrend nélkül legyen egy pár toplistás a vágyaimról, a sóhajaimról, az érzésekről, a szívemről, a lelkemről. (Egyébként, ha hozzáadunk ehhez egy kis vizet, kész egy nő! Na jó, még hozzájön a jó kis női agy!)

És itt egy laza mozdulattal kitöröltem a poszt másik felét, amit most már képtelen vagyok visszaidézni, mindennek az oka az a sok hasznavehetetlen pezsgőbuborék! Elég mérges voltam!

Szóval az öt legkedvesebb: kiszakadni a világból, végre hazajöttek, “Ahol jó sört mérnek, ottan szép az élet!”, Gergőke megvéd (retro 4.) és igen, az úgy tudsz Te

Éljen! Szálljanak a lufik! Éljen a 100.! Sajnos a pezsgőbuborékok további hatásokat fejtenek ki a fejemben…

Legközelebb már egy jó nyereményjátékot is kitalálok a bloghoz! Érdemes maradni!

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


kilenc − = 3

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB