béna idézetek

popcorn

Azt sem tudom, hol kezdjem, tele van már megint egy csomó lelkesedéssel a fejem, túlságosan tele van,  jó, tudom, pár havonta új életet kezdek, mert alakulóban van, hogy megtaláljam az életem tuti részét. Igen, nem lehet másképp. A gyerekeket leszedáltam két óriási adag popcorn-nal, hogy szőjem az álmokat a blogon,  és az az igazság, hogy elegem van az álmodozásból, mert mindenki jön ezzel az álommegvalósítással, és igazuk is van.

Akartok egy hülye nagy életigenlő mondatot? “Ki kell úsznunk a komfortzónánkból, hogy egy hullám megváltoztassa az életünket!” – remek! A komfortzónámon kívül sör nélküli területek esnek. És itt egy Kimi Raikkönentől, a legnagyobb aranyköpésgyártótól: “Nem vagyok alkoholista, csak elég idős ahhoz, hogy azt csináljak, amit akarok.” Na, értitek, nem?

telesport.hu

telesport.hu

Arról már értekeztem, hogy a blog mennyi jót hozott az életembe, az extrovertált személyiségem megvalósulási terepe, mármint hogy csak az egyik, és a legjobb, hogy alkalomszerűen kiderül, hogy a lelkemhez közel állók is olvassák, aminek annyira örülök, néha nem is tudok újdonságot mesélni magamról, olvastak mindent. Itt volt ez a Goldenblog verseny, hát nagyon kíváncsi vagyok, hol végzek, nem az első tízben, az fix, és azt nem értem, hogy viszont, hogy lehet az első tízben olyan blog, aminek tavaly ősszel volt posztja utoljára, majd váratlanul idén júliusban. Mindegy is, inkább üdv az új olvasóknak!

A nyaralások után újra a munka frontján, és mindjárt itt a szeptemberi iskolakezdés, a nyáron volt egy pillanat, amikor kifejezetten vártam, mert rendszer van benne, megkérdőjelezhetetlen és megvázoltathatatlan rendszer, ami biztonságot ad. Megy az élet egy megszokott mederben. Csak hogy épp a megszokott hétköznapokban szeretem felfedezni a szokatlant, ami épp kibillent minden jól megszokott járatból. Egy tekintet, ami egész napra elkísér, egy jól irányzott mondat, ami megmosolyogtat, egy találkozás ígérete, amit várni lehet. Mintha Mici néni két élete zajongana a fejemben nap mint nap: létezik a rendes, szerény, dolgos anyuka, belül meg tombol egy parti, aminek következtében néha belül egy jó nagy másnaposság uralkodik.

Katasztrofális, hogy megzabolázhatatlanok az érzelmeim, rémes, hogy fegyelmezni próbálom őket, krokodilkönnyek vagy a vihogástól vagy a szomorúságtól, és a köztes rész dögunalom. A hosszú hétvégén eszemben volt, miket akarok elújságolni, de minden kiveszett, úgyis az a legfontosabb, hogy új söröket kóstoltam, hát a sörbuborékok megint lestoppoltak extra memóriasejteket.

Az az igazság, hogy van egy legrejtettebb rész is, talán ez a blog is onnan bújik elő, kevés lakója van, és az események ott nyugodtak, az érzések letisztultak, ott én is tudok mindent. Vagy épp semmit nem tudok, semmit.

Na, elég is ennyi, túl sok elvont lelkizős blogot olvastam a minap, csak találnék már ki én is egy nagy igazságot! De most csak egy big amerikai szlogen jut eszembe: ne add fel az álmaidat, mert ha megküzdesz érte, akkor… izé! Mindegy, jupííí, óriási hírem lesz jövő héten vagy szeptemberben, remélem! Nagyon izgulok, hogy sikerüljön! És a végére csak Homer Simpsont idézem: “Sör, sör, sör, sör!”

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


három × = 6

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB