szemezgetés a szétgurultságból

griff

Én mondtam, hogy bátornak kell lenni, neki kell futni a szakadéknak, és könnyedén át lehet ugrani, mert továbblendít az erő, a motiváció, és biztos lábbal lehet talajt fogni a túloldalon. Vagy menet közben elkapni egy sárkányrepülőt, és akkor az visz tovább, vagy felkapaszkodni egy griffmadár hátára és azon utazni át, vagy szárnyat növeszteni egy pillanat alatt. Há’ mér ne?

Na, megint sikerült csavarintani egyet az életemen, egy hétvége alatt, és januártól új élet, új lehetőségek, új emberek, új felnőttség, újra bkv-zás, végre újra olvasni fogok, lesz időm, újraolvasom Hrabal-összest sörszakmai szemmel. A laptopom viszont adidas női illatot áraszt, beragadt néhány billentyű, az egyik felső sorban minden második, ha jól sejtem, nem bírták a sörcseppeket, próbáltam tisztogatni a fent említett alkohol tartalmú szerrel, és hajszárítóval megfújni, de egyelőre nem reagál, a múlt héten a mikró javult meg magától, ebben a módszerben reménykedem most is.  A felkiáltó jel használatát meg Rátok bízom, mindenki úgy olvassa a mai posztot, olyan hangsúllyal, ahogy jól esik, de hisz ismertek: a felkiáltó jelet szinte többet használom, mint a mondat végi pontot, ám így módosul a statisztikám.

kerékZajlik a Zélet, ahogy szokott, téli gumi fent? Az enyémek felnistül fent, de minek? Egy kissé elhasználódtak, most esélytelen, hogy lecseréljem őket, én nem láttam túl nagy különbséget a nyári barázdákhoz képest, amikor szegény Pezsit (autó, 7) a magasba emelte egy hangos szerkezet, nem baj, majd nagyon óvatosan fogunk csusszanni a lankákon mint hókirálynő és hókirály.

És itt az advent, megint jönnek a fahéjillatok, meg a gyertyalángok, meg a várakozós időszak, tavaly egészen költői magasságokban vártam az ünnepeket, idén mindent visz a bal agyfélteke, na jó, nem mindent, de nem kötök mindent az orrotokra, szerintem az énblogokban sem rossz az, ha valamit rábíznak az olvasó képzeletére rejtelmes többértelmű célozgatással.

winter is comminAz utolsó bekezdést most mindenféle javítgatás nélkül adom át, mert majdnem éjfél, és már alig látom a sorokat, persze, ebben nem is kell olyan betű, amelyik be van ragadva, mit is akartam? Igen, hogy zajlik, hogy kerékcsere, hogy várakozás, azt minden osztom témájához alabl hozzágondolhatjátok, hogy remek srket kstoltam már megint, és végre megleetésszerűen bukkanok kzeli srbeszerzőhelyekre, és ígérem, hogy kicsit sszeszedettebb leszek legkozelebb, de amikor most annyi minden trtént hirtelenjében, hogy az egész téli szünetem rá fog menni a szétszaladt részeim visszaterelgetésére, újraéítésére, az egész év végi rekreáciban magammal fogok foglalkozni, sütni-főzni-olvasni-ihenni-szánkzni-gyerekezni fogok, srszilvesztert szervezni nálam, és remek kis időbeosztást készíteni a kvetkez fél évre, mert kelleni fog az , de nagyon, mert kell futni, tanulni a munkán kívül is éldának okáért, amit fogalmam sincs, hogy fogok beasszírozni… na? Sejtitek már melyik betűk hiányoznak?

 

3 Responses to szemezgetés a szétgurultságból

  1. if szerint:

    Egy ktzkdő megjegyzés. A téli gumi nem elsősörban a barázdák miatt fontos, hanem egy lágyabb keverék, ezért a hidegben nem dermed meg és jobban tapad, mint a rideg nyári. Na, megragadtam a lényeget… :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


7 + = tizenhat

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB