nekivágni a májusnak

may2

Május van, Emberek! Csodaszép május! Tessék kimenni a szabadba! Lelkesedni, felpörögni! Inni egy jó habos sört egy kerthelyiségben! Bevállalni egy adalékanyagos virslit mellé! A gyereknek megvenni a vattacukrot! És lecsippenteni a tetejéből! Jön a szép idő, a langyszellő, a fűbehempergős!

Persze, tele van az ember feje az élet kínjával, nehézségek, bla, bla, hát nem épp most kell elfelejteni? Körhintára ülni, és kicentrifugázni a fejünkből a sok trutyit? Mindenki valahogy megkapja az élet keresztjét, kivéve a mázlistákat, és tudom, hogy minden helyzetben van egy kezdő nagy elhatározás, kisebb-nagyobb, de most az extra szabin, nem lehetne úgy viselkedni, hogy felhúzni a kényelmes cipőt, giga nagy széles betépett mosoly, és nekivágni a zöldnek, a lomboknak, a friss tüdőt átjáró levegőnek? A hülye takarítás megvár, ugyanúgy ott lesz, ha visszaérkezünk, majd az a holnap feladata lesz! És a világ alakuljon most hozzá az én giga betépett mosolyomhoz!

Általában igazam van, előre megmondok történéseket, vagy utólag belátják, hogy jé, de tényleg, és az igazaimmal tele van a padlás. Úgy szeretném, ha nem lenne igazam! Ha valaki meggyőzne, hogy de nincs igazad, és a nem igazad az sokkal sokkal szebb, mint bármi!

may1Nna, ennyi elég is május elsejei lelkizésnek, sör már kipattintva, sőt, szedem ki a sörös kenyeret a sütőből, és nézek valami jó fejkipucolós programot mára a gyerekcsapattal, egy kicsit utazzunk, bámészkodjunk, estére hazatérjünk. Haza, az otthonunkba, az édesbe, pihenni, szeretni, játszani, ellazulni, hülyéskedni, együtt lenni. Áttolom hétfőre a gondokat. A felhőket intézem, mindjárt kisüt. Andiamo! Nekivágunk!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


2 + négy =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB