megcsaltalak, sör!

wine1

én hűtlen céda, cudar, cafka, és mondhatsz rám minden ronda cébetűset! a minap boroztam, és csak boroztam, egy korty sör nem sok, de annyi sem! sőt, be kell vallanom, igen, nem tudom elrejteni az egészet, bort ittam! ne haragudj, többet is, többfélét is, többször is!

és még élveztem is, és csak az első pohárnál volt lelkiismeret. furdalásom. mert aztán átadtam magam az örömöknek. a kedves könnyűtől az érett testesebbnek. és megforgattam a pohárban, ahogy Téged is szoktalak néha. egy cemende vagyok, mert nem csak a pohárban, de a számban is. hagytam, hogy átjárjon, és hagytam, hogy a fejembe szálljon. és még ettem is hozzá mindenfélét, ami a borhoz illik. és más-más pohárból a más-más félét, én becstelen, dicstelen. és megszagolgattam, hogy mire emlékeztet az illata. ez fáj, tudom. de nem rejtegethetem ezt sem.

és ha már a nagy bevallások most megtörténnek, akkor elő kell rukkolnom egy korábbi félrelépésemmel is. kockás terítős. tudom! nyári langy este volt, és nem tudtam ellenállni, nem csak a bornak nem. és itáliai bor is volt akkor azon az estén, és itáliai séta és itáliai életérzés. gyenge vagyok, egy szajha. Carmen hozzám képest egy úrilány. de nem igaz, hogy Téged csak a hétköznapokra tartogatlak, és csak a stressz oldásra vagy jó! nem, nem használlak ki! tényleg! én nekem tényleg Te vagy az életmentő, a nedű. de most egy kis mellékvágány, egy kis-kis kisiklás, csak egy kalandozás, csak egy kis boros este. csak egy pille flört, csak egy röpke liezon.

hazafelé bizonytalanul tipegtem a kis csipkésben, kótyagosan pislákolt a telefonom is, pityókásan fütyörésztem a hegyoldali ködszitálásban. és kilátásba helyeződött, hogy a kockás terítősből repeta lesz, így most már előre is be kell jelentenem  csapodárságomat, és tudom, hogy a mi kapcsolatunk ezt is elbírja, és Te maradsz, az örök, az első. és nem szégyenkezem továbbra sem, sőt várom, mert tudod, hogy nem a bor miatt várom, mert ami miatt várom, az Veled is meglesz, sőt, hisz ismered is, mert, megvolt a nyáron az együtt sörözés.

csak a leütésként, de ez egy semmiség már ugye a vacsi végén egy grappa?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


nyolc − = 0

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB