jön a tavaszi nagytakarítás

arc

Lehet, hogy már csak a reggeli buszon/villamoson zötyögve lesz időm bloggggolni? Hogy már este sem tudok fenn maradni, hogy kiírjam magamból a mindent? Vagy épp beteljesítette terápiás küldetését a közel három éves Csipke és Fazék?

A telefonon viszont gyorsan kell írnom, mert bekapcsol az energiatakarék, és elnavigál az adminfelületről, és akkor veszik ez a pár mondat is? És most az éterbe, vagyis a virtualitásba kiáltom az egyik napi kérdésemet: hogy lehet már kora reggel a villamoson mindig egy büdös ember mellé kerülni? És ezt most csak azért írtam, mert valaki folyamatosan bámulja a képernyőmet! Na? Észbe kaptál?

Visszatérve a bevezetőben feltett kérdéshalomra, be kell vallanom Nektek, drága és kedves olvasók, hogy lehet, kezdek a sztorijaimnak a végére érni. Persze, mindig van miről írni, és jó stílussal egy Túró Rudi-evést is el lehet adni… de talán kezd révbe érni az élet? Kezdenek a helyére kerülni a dolgok? Kezd a lelkem, az agyam, a szívem lenyugodni, és elalszanak a vad vágyak? Egész egyszerűen öregszem?

Itt a böjt, a kamrakipucolás ideje. Szívkamrákat is pucolok! Kihajítom a belőle ami elromlott, bepenészedett, megalvadt, beavasodott, lejárt, elmúlt, idejét vesztett, és feltöltöm új fuvallatokkal, friss fűmagot vetek, hogy lássam azt a semmihez sem hasonlító zöld színt, a tavaszi, erősödő sugarak fotoszintetizálásra késztetését!

A többit meglátjuk! Le kell szállnom, szép napot Mindenkinek! Ja! Ablakpucolás is, elengedhetetlen!

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB