csipkeírás

lace

először is egy rövid beharangozóval  kezdem: a következő poszt témája az bizonyos szürke és annak a bizonyosnak az ötven árnyalata, amelyhez én meg hozzáteszek még egyet, nem olvastam a könyvet, csak a filmet láttam, tudom, nem a legjobb konstrukció, de mégis eszembe juttatott egy csomó mindent, most mondjam, hogy az én posztom is tizennyolcas karikás lesz? csütörtökön kiderül. nem! nem kezdek most bele rettenetes időhiány miatt, így ez csak egy mini poszt. jójótudommámegin! majd, ha meg tudok élni csak a blogírásból, akkor lesz minden nap Csipke és Fazék, de addig…

jó kis rejtőzködő olvasók vagytok! csak pár emberről tudom, hogy olvassa a csipkéseket. és valójában kevés pozitív visszajelzést kapok, hm. át kéne ezt gondolnom? talán. de tudom, hogy van rosszindulatú, lefikázó olvasó is, (bocsi a kifejezésért, de a legtalálóbb), sajnos a tömény rosszindulattal soha nem tudtam mit kezdeni. nem értem. nem az én műfajom.

nnnna, és még mindig van valami, amiről nem írhatok, pedig alig tudom magamban tartani, meglepi az egyik gyermeknek. nem írhatok többet, de ha megvalósul, óriási posztot írok belőle. és kezd a Zélet jól folyni, hát folyjon az a Zélet má’ végre jól. de akkor honnan jön majd az ihlet? csak a kínokban lehet nagyot alkotni? nincsen is boldog művész? egyáltalán művészetnek nevezhető egy csekély mértékben is a blogírás?

a Csipke és Fazékon már több, mint 200 bejegyzés van, és ezek nem az egy kép – egy mondat izéblog posztok! néha én is visszaolvasom. néha. egy híres zeneművész mesélte, hogy ő belülről hallja a zenét, amit játszik, és az sokkal szebb, mint ami kijön! nahát?! néha bennem is elevenebbek a képek, amelyeket próbálok szavakba zárni, mint ami az írásból kiadódik. szebbek. és ezt szeretném Neked megmutatni. átadni a fejemből, a fejedbe. hogy megint elveszítsük a szavakat. és ne kelljen állandóan magyarázgatni. csak érezd. menni fog asszem.

most lassabban döcög a csipkeírás, tudom. lesz ez még így se. összekapom magam. mert mégiscsak jó lesz az év.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB