szemerkélő gondolatok

rain

Na ez igazán nem szép az időjárástól! Belógatja a tavaszt, meg lágy szellő, meg bimbók, most meg esik, reggel, és mindenki felveszi a nagyesernyőt , a kocsiját, de amíg az autóig odaérek, hiábavaló lesz a reggeli félórás hajszárítás, drájvettertefafft ide-oda… csapzott verébként végzem.

Suliba berohanás, de izgi azért ma minden, délután lelépünk a kamaszokkal a valóságból a színházi varázslatba! Jupppííí! Addig azért dolgozom egy kicsit, termelem a papírt az aktákba. És azon vigyorogtam tegnap, hogy szuperkomoly tárgyalás leszálló unalmas pontján fejben megfőztem a vacsit, és tervezgettem a nyarat, és felidéztem a kies Balaton naplementéjét, narancs fényekkel, szépséges víztükörrel, öleléssel.
Felkapcsolták azért a villanyt a felhők felett, tavasztündér sminkeli már magát, és hamarosan kölcsönkéri az arcpirosítómat, mert bizony az enyémen ( ha nem is szűzi), de újra pír lángol rózsásan, de nem szemlesütve. A csillogást már nem tudom odaadni a szememből. Beleragadt.

Frissen mosott, tökéletesre szárított haj rendetlen gubancra váltott, végül is fiatalít ez is. Holnap utazunk, Pezsi (autó 8,5) vezérműszíjáért Szent Kristófhoz fohászok, és a Bakker Köztársaság kihelyezett parlamenti ülést tart, ja nem is kihelyezett, mert a székhelyünkön, a Balatonnál, de megint nem fogunk elnököt megszavazni, mert biztos megint mindenki saját magára voksol, csak a nemzeti állatban van egyetértés, aki Findusz, a rusnya falusi rossz arcú álszent dög.

Az állampolgárok: Gabi (x), Gizi (42,5), Józsi (14,3/4) és Sanyi (12).  Népsűrűség egyelőre nem növekszik.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB