nekem minden csak popzene

CAM01633

mi az, hogy már megint, már megint izzad a tenyerem? megszédülés. és bamba vigyorgás. minden szenvelgés ellenére, mert ez már nem is szenvedés. mert édes, édes ez a szenvelgés is. és akkor egyszerre ki is száll minden már megfogalmazott mondat a Rád gondolástól. idétlenül bekúszol a pillanatokba, amikor pedig figyelnem kellene. és már annyira büszke is voltam, hogy a kérdésed – oh, pontosan tudom, mire irányul – szinte azért is , csak azért is megválaszolatlanul hagyom.

megválaszolatlanul hagyom. és most sehol se talállak.

mér’ már megint van a nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek ideológiája, meg az is, hogy a világ lássa kincsemet?! hát hogy van ez? Tőled aztán nem kapok értelmes magyarázatot, mert meg vagy Te is kergülve, asszed’ nem látom? mi? mi az, hogy drágám? oh, miért vagy Te ennyire feldobódva? mire föl?

hülye voltál, mondom én magamnak. hülye, mi vagyok én, Tatjana, hogy irkálom a leveleket, Te meg, oh, Anyegin megint csak nemet mondasz? nem de nem fogom azérse’ felhozni, hogy mit szólsz a leveleimhez, olvastad-e, megfejtetted-e a kuszaságot, de hát ki érthetné ezeket más, csak Te. áh, nem is én vagyok ez már.

mint egy film, már megint forog, nézlek, oh, ismerem már az arckifejezéseidet, persze kurvára azt gondolod, hogy pokerface vagy, haha, oh, nem dehogy, nekem nem. beleestem, benne vagyok. asszed’ nekem minden csak popzene? hogy könnyű?

meg mi ez a kérdés, hogy mit csinálok nyáron? hah, közöd? fekete lamour. az. nem is lehet máshogy leírni. már megint elszívod az összes cigimet, már megint akarom, hogy csak én gyújtsam neked, az én számban, és kerüljön a nyálam rád, már megint itt van a …

költözzünk egymás szívébe, csak neked dúdolni halkan, mit hallgassak, mit, amiben nem vagy benne? vitamin reklámokat? áh, abban is. egyszer erre járhatnál, én csak azt csodálom, meg nem hal bújában. Te! mondjál már valamit! füstjel? sms? postagalamb? emil? viber? messenger? snapchat? élőszó bele a szemembe bele?

nekem minden csak popzene? hát nem? egy kicsit tényleg, köszi Kispál, Shakespeare, Bonanza, Európa Kiadó, Magdi, Quimby, Csík, magyar népdal a kölcsönvett sorokat!

bkv-zás közben álmodozni. degáz! küldj egy jelet fentről…

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB